Pisztácia Kalcit szív

A Kalcit az önbecsülés és a nyugalom köve, segít megismerni a lelkünket, segít az önelfogadásban, önmagunk megbecsülésében. Békét hoz a gondolkodásba, segít megszüntetni a negatív gondolatokat, hogy csak a jó és igaz dolgokat tartsuk meg.
Méretekért és bővebb leírásért kérjük olvasd el lentebb további információinkat!

1 890 Ft7 790 Ft

  • INGYENES házhozszállítás GLS futárszolgálattal 1-3 munkanapon belül 15.000 Ft felett!
  • 30 napos méret- és elégedettségi garancia
  • Biztonságos fizetés
Törlés
SKUN/A Kategória

Pisztácia Kalcit szívek, méreteik:

  • Kicsi: kb. 3,5 cm x 3,4 cm
  • Közepes: kb. 5,2 cm x 4,8 cm
  • Nagy: kb. 6 cm x 5,8 cm
  • Extra nagy: 7 cm x 6,6 cm

Kérjük vedd figyelembe, hogy ásványaink természetes eredetűek, így a kristályoknak és köveknek lehetnek kisebb “tökéletlenségei”. Ebbe beletartozhatnak természetes repedések, illetve fényezés és megmunkálás nyomai, mivel ezeket a köveket egyenként vágják és formálják kézzel.

Vásárlás előtt menj biztosra és nézd meg az összes fotónkat, illetve bizonyosodj meg a méretekről.

A kristályokat biztonságosan, külön védelemmel ellátva szállítjuk ki!

Pisztácia Kalcit (zöld):

Származási ország: Afganisztán

Ez a türkizzöld-türkizkék árnyalatban ragyogó ásvány a kalcitok családjához tartozik, felületén néhol egészen vízszerű, átlátható, máshol csíkokkal barázdált.

Szellemi gyógyító, felszabadítja a gondolatokat: oldja a merev meggyőződéseket, berögződéseket, és segít egy kiegyensúlyozott gondolkodásmód kialakításában.

Segít elengedni azokat a dolgokat, melyekhez ragaszkodsz, bár már nem szolgálják jólétedet. Támogatja a kommunikációt. A szívcsakrához kapcsolódik, használhatod a csakrára helyezve, a kertbe helyezve (segít a természethez való kapcsolódásban és a kertészet elsajátításában), vagy akár a zsebedben hordva is.

Kiváló földelő ásvány, elnyeli a rendellenességeket. Segít a betegségekből való felépülésben, méregtelenít és enyhíti a gyulladásokat, erősíti az immunrendszert. Enyhíti az izületi gyulladásokat, az izmok, szalagok és csontok gyógyulását támogatja. Csillapítja a lázat, égési sebeket.

Tisztítsd gyakran, lehetőleg minden használat után! Alkalmas módok a folyóvizes, füstöléses, nap-hold töltéses módszerek egyaránt.

Ásványok

Kalcit

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pisztácia Kalcit szív” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük