Nubia – Türkiz, achát és vérkő cirkóniával

5 000 Ft

Csomagolás

Válassz extra csomagolást a karkötőhöz!

+ 800 Ft
+ 800 Ft
Termék ára:
Kiegészítő termékek összesen:
Összesen:
Mennyiség
  • Most a LAAVA fashion week alkalmából 20% kedvezménnyel lehet ez a karkötő is a tied!
  • 30 napos méret- és elégedettségi garancia
  • Ingyenes házhozszállítás 1-4 munkanapon belül
  • Biztonságos fizetés
Kategória:
Nubia ásvány karkötő
A változatosság gyönyörködtet

Mikor a Nubia harsány színeit meglátod, elgondolkodsz: a Tibeti fennsíkon jársz talán? A Nubia megalkotásakor szerettünk volna egy pillantást engedni Kelet-Ázsia különleges ékszer kultúrájára, mely méltán elismert a világon – próbáld ki, hogy felfedezz egy másik földrészt!

Ásványok

Az achát (a karkötőben a zöld) stabilitást, egyensúlyt és függetlenséget kölcsönöz viselőjének. Nyugtató hatású kő, mely védelmezi viselőjét a negatív hatásoktól, csökkenti a stresszt és segíti az érzelmi sérülések gyógyulását. Az achát kiváló az agyi tevékenység serkentésére, hiszen fokozza a kreativitást, emlékezőtehetséget és a koncentráció mértékét.

A türkiz az egyik legismertebb ásvány, már az aztékok, egyiptomiak és tibetiek is mágikus ereje miatt tisztelték, védő és gyógyító kőként világszerte elismert. Visszahúzódó személyiségeknek segít megnyílni, önbizalmat kölcsönöz, javítja a kommunikációs-készséget. Erős stresszoldó hatása van.

A Dél-Afrikából származó vérkő (Heliotróp) változatos, mélyzöld kalcedonból, kriptokristályos kvarcból és vörös jáspisból álló ásvány. Erős gyógyító ereje van, enyhíti az izmok feszülését és sérülését, serkenti a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást. Lelki síkon enyhíti a traumák utáni felállást. Nehéz időszakokban szövetségesed lesz, mivel bátorságot és kitartást, erőt kölcsönöz viselőjének.

Méret

13 cm (XS), 14 cm (S), 15 cm (S), 16 cm (M), 17 cm (L), 18 cm (L), 19 cm (XL), 20 cm (XL)

Nem

Uniszex

Ásványok

Achát, Afrikai vérkő (Heliotróp), Türkiz

Gyöngyök mérete

8mm ø

Fűzőszál

Rugalmas fűzőcérna

Megjegyzések

A karkötőt ne érje nedvesség, izzadság, így tovább fog tartani. Bizonyos gyöngyök és fémek a hordástól adódóan idővel kophatnak, illetve a napfény fakíthatja őket, puha törlőkendővel tisztítsd.

Szállítás

Ingyenes házhozszállítás a Magyar Postával!

Még nincsenek vélemények :(

Légy Te az első aki értékeli ezt : “Nubia – Türkiz, achát és vérkő cirkóniával”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük