Niven – Szodalit, türkiz, amazonit, hematit, howlit és hegyikristály

4 990 Ft

  • 30 napos méret- és elégedettségi garancia
  • Házhozszállítás 1-5 munkanapon belül
  • Biztonságos fizetés

Termék ára:
Kiegészítő termékek összesen:
Összesen:
Mennyiség
Kategória:
Niven ásvány karkötő
Sokszínű kék

Hatféle különböző kristályból álló karkötőnket bátran ajánljuk sokszínű személyiségeknek, akik nem a kijelölt úton szeretnek haladni, hanem saját elképzeléseiket valósítják meg. Kreatív társad lesz, melytől kedved támad alkotni és újító ötletekkel előállni!

Gyógyító hatásai

A türkiz az egyik legismertebb ásvány, már az aztékok, egyiptomiak és tibetiek is mágikus ereje miatt tisztelték, védő és gyógyító kőként világszerte elismert. Visszahúzódó személyiségeknek segít megnyílni, önbizalmat kölcsönöz, javítja a kommunikációs-készséget. Erős stresszoldó hatása van.

A szodalitot, a hősök kövének is nevezett kristály már az ókorban is ismert volt jótékony hatásairól. Viselőjét bátorsággal és kitartással vértezi fel, így segíti az igazán nehéz helyzetek megoldását.

Az amazonit a nyugalom köve, csillapító hatása mind a test, mind az érzelmek területén érvényesül. Eloszlatja a negatív energiákat, csökkenti a szorongást, félelemérzetet. Segít megnyílni és őszintén kommunikálni, segít a jó megérzések felismerésében.

A hematit, másnéven Elősegíti a test regenerálódását, valamint a lélek megerősödését, hiszen magabiztosságot, céltudatosságot ad viselőjének.

A hegyikristály az egyik legerősebb gyógyhatással rendelkező ásvány, mely a többi kő pozitív energiáit is felerősíti. Megtisztít minden energiát, segít a spirituális fejlődésben, kapcsolatunkba pedig figyelmességet és érzékenységet, törődést juttat.

A howlit a nyugalom köve. Magába szívja és megszünteti a stesszt, feszültséget, szorongást és az érzelmi intenzitást. Kiválló ellenszere az álmatlanságnak és a túlpörgő elmének.

Méret

13 cm (XS), 14 cm (S), 15 cm (S), 16 cm (M), 17 cm (L), 18 cm (L), 19 cm (XL), 20 cm (XL)

Nem

Női

Ásványok

Amazonit, Hegyikristály, Hematit, Howlit, Szodalit, Türkiz

Gyöngyök mérete

8mm ø, 12mm ø

Fűzőszál

Rugalmas fűzőcérna

Megjegyzések

A karkötőt ne érje nedvesség, izzadság, így tovább fog tartani. Bizonyos gyöngyök és fémek a hordástól adódóan idővel kophatnak, illetve a napfény fakíthatja őket, puha törlőkendővel tisztítsd., A roppantott hegyikristály gyöngyök törékenyek, illetve az idő múlásával kitisztulhatnak.

Szállítás

Ingyenes házhozszállítás a Magyar Postával!

  • pkatus (megerősített tulajdonos)

    Lenyűgöző színharmónia! Csodálatos összeállítás! Első pillantásra beleszerettem! Köszönöm szépen! <3

Add a review

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük