Nirvana – Buddhafejes szürke achát karkötő

3 490 Ft

  • 30 napos méret- és elégedettségi garancia
  • Házhozszállítás 1-5 munkanapon belül
  • Biztonságos fizetés

Termék ára:
Kiegészítő termékek összesen:
Összesen:
Mennyiség
Kategória:

A nirvána jelentése „elfújni”, mely fogalom a buddhizmus fontos eleme, ezt próbáltuk kiemelni Nirvana karkötőnk megálmodásánál is. Ez a jádéból és achátokból álló karkötő segít elfújni problémáid, felszabadulni, eljutni a béke és felszabadulás állapotába.

A jáde kő ékszerként viselve, vagy marokkőként használva fejti ki leginkább hatását. A béke és a nyugalom kövének nevezik, segít viselőjének megtalálni a belső harmóniáját, pozitív gondolkodásra ösztönzi. Segíti a test és a lélek gyógyulását. A test jádéval való masszírozása beindítja a test öngyógyító folyamatait, a jáde rezgései a test belső rétegeibe hatolva megerősíti az immunrendszert és javítja az egészségi állapotot. Tisztító és méregtelenítő hatása miatt rendkívül népszerű a keleti gyógyászatban.

Az achát stabilitást, egyensúlyt és függetlenséget kölcsönöz viselőjének. Nyugtató hatású kő, mely védelmezi viselőjét a negatív hatásoktól, csökkenti a stresszt és segíti az érzelmi sérülések gyógyulását. Az achát kiváló az agyi tevékenység serkentésére, hiszen fokozza a kreativitást, emlékezőtehetséget és a koncentráció mértékét. Gyermekeknek is ajánlott.

Nem

Uniszex

Ásványok

Achát

Gyöngyök mérete

8mm ø

Fűzőszál

Rugalmas fűzőcérna

Megjegyzések

A karkötőt ne érje nedvesség, izzadság, így tovább fog tartani. Bizonyos gyöngyök és fémek a hordástól adódóan idővel kophatnak, illetve a napfény fakíthatja őket, puha törlőkendővel tisztítsd.

Szállítás

Ingyenes házhozszállítás a Magyar Postával!

Még nincsenek vélemények :(

Légy Te az első aki értékeli ezt : “Nirvana – Buddhafejes szürke achát karkötő”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük