HAMAROSAN

Aqua-Aura Kvarc geóda

Színjátszó Aqua Aura kvarc fél geóda. Természetesen a fotók nem tudják teljes mértékben visszaadni ennek a gyönyörű ásványnak a színeit. Mérete 8,5 cm x 5 cm.

Az aurakvarc a peremein enyhén fémes bevonattal kezelt ásvány, a fény felé fordítva mesés színekben pompázik! 🙂 

14 690 Ft Bruttó ár (nettó 11 567 Ft)

Elfogyott

Hozzáadás a kedvencekhez Kedvencekhez adás Hozzáadva a kedvencekhez
Kategória

A kristályt biztonságosan, védelemmel ellátva szállítjuk ki!

Kérjük vedd figyelembe, hogy ásványaink természetes eredetűek, így néha a köveknek lehetnek kisebb “tökéletlenségei”. Ebbe beletartozhatnak a fényezés nyomai, mivel ezeket a köveket egyenként vágják és formálják kézzel.

Rendszerint az ásványoknál ár egy darabra / szettre vonatkozik, kivéve, ha külön fel nem tüntetjük a mennyiséget! A választott köveket véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és formák változhatnak.

Vásárlás előtt menj biztosra és nézd meg az összes fotónkat, illetve bizonyosodj meg a méretekről.

Csomagolásnál ügyelünk a lehető legkörnyezetbarátabb kiszállításra. A termékeket jellegüktől függően papírba vagy buborékfóliába tekerve küldjük ki, és a dobozt környezetbarát, lebomló térkitöltő habbal töltjük ki. Mérettől függően újrahasznosított papírdobozba vagy felelősségteljes forrásból származó buborékfóliás tasakba csomagoljuk a termékeket.

LAAVA Ásvány Lexikon

Ne feledd, hogy ez az alternatív gyógyászat egyáltalán nem helyettesíti a hagyományos gyógyszert és gyógymódokat. Ásványaink napi segítségként szolgálnak majd, de nem helyettesítik az orvosi kezelést!