HAMAROSAN

Apofillit ásvány (nagy)

Különleges Apofillit ásvány Indiából. Érdekessége, UV fény alatt fluoreszkál. 

Magas víztartalma miatt az apofillit hatékonyan vezeti el az energiát, az Akasa Krónikák hordozója (mindannak az ezoterikus tudománynak a tárháza, ami már megtörtént és ami még történni fog, beleértve a korábbi életekről szóló információkat is) . Erősíti az energiákat, mivel a rezgéseket hatékonyan közvetíti. Nagyon spirituális kő, fokozza a tisztánlátást és a megérzéseket, képessé tesz a jövő eseményeinek megismerésére. 

24 490 Ft Bruttó ár (nettó 19 283 Ft)

Elfogyott

Hozzáadás a kedvencekhez Kedvencekhez adás Hozzáadva a kedvencekhez

A kristályt biztonságosan, védelemmel ellátva szállítjuk ki!

Kérjük vedd figyelembe, hogy ásványaink természetes eredetűek, így néha a köveknek lehetnek kisebb “tökéletlenségei”. Ebbe beletartozhatnak a fényezés nyomai, mivel ezeket a köveket egyenként vágják és formálják kézzel.

Rendszerint az ásványoknál ár egy darabra / szettre vonatkozik, kivéve, ha külön fel nem tüntetjük a mennyiséget! A választott köveket véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és formák változhatnak.

Vásárlás előtt menj biztosra és nézd meg az összes fotónkat, illetve bizonyosodj meg a méretekről.

Csomagolásnál ügyelünk a lehető legkörnyezetbarátabb kiszállításra. A termékeket jellegüktől függően papírba vagy buborékfóliába tekerve küldjük ki, és a dobozt környezetbarát, lebomló térkitöltő habbal töltjük ki. Mérettől függően újrahasznosított papírdobozba vagy felelősségteljes forrásból származó buborékfóliás tasakba csomagoljuk a termékeket.

LAAVA Ásvány Lexikon

Ne feledd, hogy ez az alternatív gyógyászat egyáltalán nem helyettesíti a hagyományos gyógyszert és gyógymódokat. Ásványaink napi segítségként szolgálnak majd, de nem helyettesítik az orvosi kezelést!

További információ

Tömeg 0.1 kg