HAMAROSAN

Ametiszt egyedi állvány (vegyes)

Gyönyörű, egyedi állványok, nagyszerű dekorációk bármely szobában! Az ár 1 darabra vonatkozik és a köveket véletlenszerűen választjuk ki!

Magasság: 5,5 cm és 7 cm között

Származási ország: Uruguay

Az ametiszt kristály az egész spektrumban csillog; ez a lilás kő lehet halvány rózsaszín árnyalatú vagy olyan mély lila, mint egy álom. Az ásványi kvarcai ritkán azonosak, egy kő rengeteg különböző árnyalatot hordozhat, és emiatt a világ egyik legszebb kristálykvarcaként tartják számon. Az ametiszt távolról sem egy stagnáló kő, a fény emelkedésével és csökkenésével, vagy különböző hőmérsékletre helyezve is képes változni. A testtel együtt fejlődik, és emiatt szorosan kapcsolódik az életünk tudatos megtapasztalásához.

5 990 Ft Bruttó ár (nettó 4 717 Ft)

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra kapható lesz?

Hozzáadás a kedvencekhez Kedvencekhez adás Hozzáadva a kedvencekhez

A terméket biztonságosan, védelemmel ellátva szállítjuk ki!

Kérjük vedd figyelembe, hogy ásványaink természetes eredetűek, így néha lehetnek kisebb “tökéletlenségei”. Ebbe beletartozhatnak a fényezés nyomai, mivel ezeket a köveket egyenként vágják és formálják kézzel.

Rendszerint az ásványok árai egy darabra / egy szettre vonatkoznak, kivéve, ha külön fel nem tüntetjük a mennyiséget vagy a pontos tartalmat! A választott köveket véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és formák változhatnak.

Vásárlás előtt menj biztosra és nézd meg az összes fotónkat, illetve bizonyosodj meg a méretekről.

Csomagolásnál ügyelünk a lehető legkörnyezetbarátabb kiszállításra. A termékeket papírba vagy buborékfóliába tekerve küldjük ki, és a dobozt környezetbarát, lebomló térkitöltő habbal töltjük ki. Mérettől függően újrahasznosított papírdobozba, vagy felelősségteljes forrásból származó buborékfóliás tasakba csomagoljuk.

LAAVA Ásvány Lexikon

Ne feledd, hogy ez az alternatív gyógyászat egyáltalán nem helyettesíti a hagyományos gyógyszert és gyógymódokat. Ásványaink napi segítségként szolgálnak majd, de nem helyettesítik az orvosi kezelést!