HAMAROSAN

Ametiszt egyedi állvány

Magasság: 10 cm

Gyönyörű, egyedi állvány, nagyszerű dekoráció bármely szobában!

Származási ország: Uruguay

Az ametiszt kristály az egész spektrumban csillog; ez a lilás kő lehet halvány rózsaszín árnyalatú vagy olyan mély lila, mint egy álom. Az ásványi kvarcai ritkán azonosak, egy kő rengeteg különböző árnyalatot hordozhat, és emiatt a világ egyik legszebb kristálykvarcaként tartják számon. Az ametiszt távolról sem egy stagnáló kő, a fény emelkedésével és csökkenésével, vagy különböző hőmérsékletre helyezve is képes változni. A testtel együtt fejlődik, és emiatt szorosan kapcsolódik az életünk tudatos megtapasztalásához.

22 990 Ft Bruttó ár (nettó 18 102 Ft)

Elfogyott

Hozzáadás a kedvencekhez Kedvencekhez adás Hozzáadva a kedvencekhez
SKUamd-13 Kategória

A kristályt biztonságosan, védelemmel ellátva szállítjuk ki!

Kérjük vedd figyelembe, hogy ásványaink természetes eredetűek, így néha a köveknek lehetnek kisebb “tökéletlenségei”. Ebbe beletartozhatnak a fényezés nyomai, mivel ezeket a köveket egyenként vágják és formálják kézzel.

Rendszerint az ásványoknál ár egy darabra / szettre vonatkozik, kivéve, ha külön fel nem tüntetjük a mennyiséget! A választott köveket véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és formák változhatnak.

Vásárlás előtt menj biztosra és nézd meg az összes fotónkat, illetve bizonyosodj meg a méretekről.

Csomagolásnál ügyelünk a lehető legkörnyezetbarátabb kiszállításra. A termékeket jellegüktől függően papírba vagy buborékfóliába tekerve küldjük ki, és a dobozt környezetbarát, lebomló térkitöltő habbal töltjük ki. Mérettől függően újrahasznosított papírdobozba vagy felelősségteljes forrásból származó buborékfóliás tasakba csomagoljuk a termékeket.

LAAVA Ásvány Lexikon

Ne feledd, hogy ez az alternatív gyógyászat egyáltalán nem helyettesíti a hagyományos gyógyszert és gyógymódokat. Ásványaink napi segítségként szolgálnak majd, de nem helyettesítik az orvosi kezelést!