HAMAROSAN

Abalon kagyló

Az abalon dekoratív tálakat, ékszereket és maszkokat számos ősi kultúrában használták az abalon jelentése és tulajdonságai miatt. Az amerikai őslakos kultúrákban az abalon-héjat füstölő tálként használják, amelyben zsályát égetnek. Úgy hitték, hogy az abalon és a zsálya együtt viszi fel az üzeneteiket az égbe. Az apacs kultúrában az abalont a Napfelkelte-szertartás során használják, amely egy olyan rituálé, amely a lányok nőivé válását jelzi. Az apacs mítosz szerint a Napfelkelte-szertartás a Fehér Festett Asszonyt ünnepli, aki egy abalon-héjban túlélte a nagy áradást, és a szárazföldre jött, hogy a Nap és az Eső megtermékenyítse. 

Az abalone gyógyítás a védelem és az érzelmi egyensúly energiáit hordozza. Természetes pajzsot hoz magával, amely nyugalommal áldja meg a kezében tartó személyt.

5 490 Ft Bruttó ár (nettó 4 323 Ft)

Elfogyott

Hozzáadás a kedvencekhez Kedvencekhez adás Hozzáadva a kedvencekhez

A kristályt biztonságosan, védelemmel ellátva szállítjuk ki!

Kérjük vedd figyelembe, hogy ásványaink természetes eredetűek, így néha a köveknek lehetnek kisebb “tökéletlenségei”. Ebbe beletartozhatnak a fényezés nyomai, mivel ezeket a köveket egyenként vágják és formálják kézzel.

Rendszerint az ásványoknál ár egy darabra / szettre vonatkozik, kivéve, ha külön fel nem tüntetjük a mennyiséget! A választott köveket véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és formák változhatnak.

Vásárlás előtt menj biztosra és nézd meg az összes fotónkat, illetve bizonyosodj meg a méretekről.

Csomagolásnál ügyelünk a lehető legkörnyezetbarátabb kiszállításra. A termékeket jellegüktől függően papírba vagy buborékfóliába tekerve küldjük ki, és a dobozt környezetbarát, lebomló térkitöltő habbal töltjük ki. Mérettől függően újrahasznosított papírdobozba vagy felelősségteljes forrásból származó buborékfóliás tasakba csomagoljuk a termékeket.

LAAVA Ásvány Lexikon

Ne feledd, hogy ez az alternatív gyógyászat egyáltalán nem helyettesíti a hagyományos gyógyszert és gyógymódokat. Ásványaink napi segítségként szolgálnak majd, de nem helyettesítik az orvosi kezelést!

További információ

Tömeg 0.1 kg