Preloader

Ajándékutalvány

Ajándékozz gyönyörű utalványt szerettednek, mellyel Ő választhatja ki kedvenc ásvány ékszerét, kristályüvegét vagy kristály ásványát!

Érvényes mindhárom oldalunkon: Ékszerekre, Kristályüvegekre és Kristály-Ásványainkra is!

Ha nehezen igazodsz ki szeretted ízlésvilágában, jó szívvel ajánljuk ajándékkártyánkat, mellyel egy általad meghatározott értékig ő választhatja ki új kedvenceit!

Ajándékkártyánkat egy szívhez szóló grafika díszíti, mely akár képként, bekeretezve is megállja helyét, s így mindig eszébe juttasson téged! A téli tájat ábrázoló printen Czikkely Panni grafikus munkája!

Hogyan működik?

1. Görgess lentebb a LAAVA Ajándékutalvány kártya megvásárlásáig
2. Írj be egy tetszőleges összeget, amekkora értékben ajándékozni szeretnél (az összeget mi írjuk a kártya hátuljára, egy kuponkóddal együtt)
3. Lepd meg vele szeretted!
4. A megajándékozott válogasson kedvére kristályos, kristályüveges és karkötős weboldalainkon, akár kombinálhatja is a választást!
5. Ha döntött, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, s mi ingyen szállítással kiküldjük Neki a választott termékeket!

A LAAVA Ékszerek kínálatunkban gyönyörű és eredeti ásványgyöngyökből készült karkötőket és nyakláncok találhatóak meg. Női, férfi és páros karkötők mellett limitált kollekciójú ékszerek vannak, melyekben mindenki megtalálja a hozzá illőt!

Crystals oldalunkon széles választékú Kristály-Ásvány kövek választhatóak, különböző formákban és díszekként. Marokkövek, golyók, állványok, arcrollerek, szívek és további alakok.

Üvegeink ötféle különböző ásvánnyal kérhető, így öt ragyogó szín, öt gyógyhatás közül válogathat a megajándékozott. Ezen felül további választható, cserélhető ásványbetétek kérhetőek, melyek más-más gyógyhatásokkal töltik fel a vizet!

Kristályüveg oldal megnyitása

kristalyuveg.laava.hu

LAAVA Ajándékutalvány

  • INGYENES házhozszállítás GLS futárszolgálattal 1-3 munkanapon belül 15.000 Ft felett!
  • 30 napos méret- és elégedettségi garancia
  • Biztonságos fizetés
Kategória

Érvényes a laava.hu, a kristalyuveg.laava.hu és a kristaly.laava.hu oldalakon!

Bezár
Bezár

Kosár (0)

Üres a kosár Adj terméket a kosárhoz!
0