LAAVA Kristályüveg

A LAAVA kristályvíz egy innovatív megoldás azok számára, akik a rohanó hétköznapokban szükségét érzik a plusz energiának, valamint tudatosan akarnak tenni testi és lelki egészségükért. Az üvegek természetes ásványokat tartalmaznak, ötféle kristály segít Neked a természethez való kapcsolódásban, blokkjaid feloldásában. Nincs más dolgod, mint megtölteni kulacsodat vízzel, és élvezni az elixír által kínált lendületet és pozitív energiákat.

Ingyenes szállítás

Bevezető akciónk keretében most INGYENESEN visszük házhoz kedvenc kulacsodat!

Prémium minőség

Vegyületmentes edzett üveg, rozsdamentes acél szerkezet és naturális ásványok garantálják a legjobb minőséget!

Pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetést garantálunk, ha mégsem lennél elégedett!

Hogyan használd?

  • Válaszd ki azt a kristályüveget, mely ásvány jótékony hatásai a te kihívásaid és nehézségeid legyőzését leginkább tudná segíteni!
  • Töltsd meg vízzel a kulacsod, s hagyd, hogy az ásvány feltöltse vibráló energiákkal, kioldódó hasznos ásványi anyagokkal és pozitív rezgésekkel az ivóvized.
  • Tedd a mindennapjaid részévé!

Ametiszt

Az ametiszt rezgéseivel feltöltődött ivóvized nyugalmat és harmóniát csempész napjaidba, kristályod vibráló színei pedig mindenkit lenyűgöznek majd!

Hegyikristály

A hegyikristály energiáid megtisztításában, rossz álmaid elűzésében és a személyiségfejlődésedben lesz örök segítőtársad.

Fluorit

A zöld fluorit mindig aktív védelmeződ lesz! Megóv a rossz energiáktól, valamint mentális frissességet kölcsönöz neked, hogy könnyebben vedd az akadályokat.

Rózsakvarc

A szeretet köve szerencsét hoz neked a szerelemben, valamint fokozza nőies kisugárzásod. Igazi kincs, mely hozzásegít az önelfogadáshoz és céljaid eléréséhez.

Obszidián

Az obszidián megtisztítja aurád, pozitív gondolatokat vonzz feléd, így fejlődésedet segíti elő. Ébenfekete kristály, mely megvéd és erőt ad neked.

Ajándék ásványkarkötő

Minden kristályüveghez
Hogy maximalizáljuk az ásványok jótékony hatásait, most
minden kristályüveghez ajándékba adunk egy ugyanazon ásványból készült karkötőt!
Egészség

Óvd meg egészségedet, s kerüld a PET-palackokat, melyek kioldódó műanyagrészecskéi károkat okozhatnak szervezetedben!

Környezetvédelem

Válaszd a környezetbarát alternatívát! Eldobható műanyag flakonok helyett válaszd kristályüvegünket, mely évekig hű társad lesz!

Stílus

Az egyedülálló forma-, anyag- és színvilágú kulacs gyönyörű kivitelezésével minden tekintetet magára vonz!

Egészséges élet

A műanyag vizes- és üdítős flakonokról egyre-másra derülnek ki a mérgező hatásaikat alátámasztó tények. A PET-palackok újratöltésével káros vegyületek szabadulnak fel, mikroműanyagok és rákkeltő anyagok kerülnek a
szervezetünkbe, szerveink mérgezését okozzák.

Ezzel szemben a LAAVA kristályüvege BPA mentes edzett üvegből készült, melyből nem oldódnak ki káros anyagok, tisztítása könnyű és praktikus, forró vizes fertőtlenítése is könnyen elvégezhető. A benne található ásványokból jótékony hatású ásványi anyagok oldódnak ki, a kristályok rezgései pedig energiával töltik fel ivóvizedet.

LAAVA Kristályüveg Shop

A környezetvédelem jegyében

A hétköznapokban egyre többen törekszünk környezettudatosságra, így a műanyagok újrahasznosítására is. Megdöbbentő, de a fokozott figyelem ellenére a műanyagok 91%-a mégsem kerül újrahasznosításra, egy-egy darab lebomlása pedig 400 évet is igénybe vehet. Évente feltehetően 8-12 millió tonna plasztikszemét kerül az óceánjainkba, mellyel szépen lassan kiírtjuk élővilágunkat. Mit tehetünk? Ha egyre többen és többen hagyjuk el a műanyagok használatát, egyre többen határozunk úgy, hogy életünkből kizárjuk a plasztikot, hamarosan a globális cégek is feleszmélnek. Vásárlóik megtartásának érdekében kénytelenek lesznek kizárni a műanyagot, így elindulhatunk egy környezetbarátabb élet felé vezető úton. Ehhez az első, kis lépés az üvegkulacs.

Színtiszta kristály energia

A kristályüvegünkkel a figyelem garantált lesz a környezetedben! Egész nap nagyszerű emlékeztető a folyadékbevitelre, mely tisztaságot és pozitivitást hoz az életedbe.

Ingyenes házhozszállítás 8000 Ft felett!LAAVA OUTLET
+ +